Buddag

| Geen reacties

Vandaag heb ik een slechte dag gehad.
Het begon vannacht bij de plaspauze, de motor van mijn bed ging stuk. Geen beweging meer in te krijgen. Bij de poging om toch mijn plas te doen ging het vervolgens mis, omdat ik niet de kracht had met hulp uit bed te komen ben ik bijn uit bed gevallen. De dames vangen je wel op, maar comfortabel is dat niet. Vervolgens is het een marathon inspanning om weer terug in bed gelegd te worden. Als alternatief krijg je een luier om voor noodgevallen. Daar ben je dan 59 jaar oud voor.
Ik heb nog wat geslapen, maar tegen de ochtend ga je hem knijpen. Hoe moet dat gaan vandaag?
Gelukkig hebben de dames me vanmorgen op de postoel gekregen, maar ook dat was voor mij weer een enorme inspanning.
Pas vanmiddag kwamen de lui van het bed om de motor te vervangen. Lukte niet, dus moest het bed worden vervangen, ik moest er dus uit. Weer een pijnlijke marathon. Er is nu met spoed een lift gebracht, zodat het gesleur aan mijn lijf wat minder wordt.
Niks moet, maar vandaag lijkt niemand zich daar wat vandaan te trekken.

Laat een reactie achter

januari 2013

Zo. Ma. Di. Wo. Do. Vr. Za.
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Archieven

Beheer

Links

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Willem Kooij gepubliceerd op 18 januari 2013 18:45.

Slaapdag was het vorige bericht op deze weblog.

Nog een nachtje slapen is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.