Klaar

| 6 reacties

Tussen de regels door was wel te lezen dat ik klaar ben. Het is genoeg geweest, het is op. Afgelopen weekend met Els en Mike was een belangrijk doel, dat hebben we mooi gehaald. Wat er nu nog rest is niet meer menswaardig.
Vandaag heb ik afspraken gemaakt met de huisarts voor een volgende laatste stap.

Niets moet

6 reacties

Lieve, lieve Willem,

Wens je heel veel sterkte voor de volgende laatste
stap. Dikke knuffel.

Els.

Beste Willem

Geniet intens van de laatste dagen die je nog resten.
We zullen je reacties op een spelletje kaarten als "typische nulkaart" gigantisch gaan missen.
Als je boven bent, doe je Yvonne dan de groeten van ons vieren.
We zullen je nooit vergeten.

Hans, Monique, Jordi en Michelle

Beste Willem, er gaat me veel door het hoofd, onze gezamenlijke tijd bij de VDR, cohellen, feestjes, ik zie de foto van ons samen bij de opening van de Willembrug. Yvonne. Mooie herinnering. Aan alles komt een eind, alleen de tijd gaat door. Ik denk aan je. Eric

Willem, we hebben lang en met veel plezier samengewerkt, ik heb veel van je geleerd. Ik heb je blog gevolgd en veel aan je gedacht. Respect en bewondering. Hier is het klaar, het is helaas niet anders. Ik wens je rust en koester mijn herinneringen. Peter Amesz.

Beste Willem, er gaat me veel door het hoofd, onze gezamenlijke tijd bij de VDR, cohellen, feestjes, ik zie de foto van ons samen bij de opening van de Willembrug. Yvonne. Mooie herinnering. Aan alles komt een eind, alleen de tijd gaat door. Ik denk aan je. Eric

oppas, Pasha, Boy, Carlo, Jut, Jul, Eek, kaarten, wijn, oetlul, surinaamse sambal, Pink Floyd, Tedje van Es & F. Jacobse, Larry and the land of the lounge lizards -beam me up scotty-, rode opel, ZWN bus, chefkok, motor, Pink Floyd, ekster, Bonzo dog doo dah band, verhuizen, Wang, De Kok -staat op boek-, de Berini's, Ikea meubilair in elkaar zetten, zomaar een greep... wel uit het oog maar niet uit het hart

Laat een reactie achter

januari 2013

Zo. Ma. Di. Wo. Do. Vr. Za.
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Archieven

Beheer

Links

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Willem Kooij gepubliceerd op 22 januari 2013 21:25.

Leeg was het vorige bericht op deze weblog.

Afsluiten is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.